Quasimodo öga...

Fy sjutton! Det vänstra aset har svullnat! Getingar är skit!  Men förhoppningsvis är det över snart. Jag ser ut ungefär som Quasimodo från Ringaren i Notre Dame, Fast inte riktigt såå svullet, men inte heller så långt ifrån.

Kanske springer till vårdcentralen och kollar upp det. Annars vet jag att precis samma sak hände min kusin, och det var över på bara några dagar. Tror jag väntar med vårdcentralen faktiskt! så länge man har kvar samma färg som vanligt så är det nog lugnt.

Ska till mormor snart.. kul... sitta på bussen med ett knepigt öga känns såpär. Plus att mormor kommer vara hur nojjig som helst, och hota med att inte ge mig några jordgubbar om jag inte går till vårdcentralen. Inga jordgubbar för mig idag med andra ord :P

I övrigt då? LAN:ade lite för några dagar sen. Japp, Tove! Du hörde helt rätt! Jag LAN:ade ;) Jag, W och P satt en hel natt och blev träffsäkra på Counter Strike som ingen av oss egentligen spelar:P

Jag var tydligen ganska trött efteråt också! speciellt på kvällen! Enligt mor min då, för jag har själv inget minne av det hela! Tydligen så hade jag gått och satt mig i soffan vid nio tiden, och slocknat bara sådär. vid tolv tyckte morsan att jag kunde sova i min egen säng, så hon väckte mig. Jag hade tydligen satt mig upp och somnat istället, när hjon väckt mig igen hade jag lagt mig ner igen och somnat:P Efter att ha blivit väckt en fjärde gång så gik jag in i köket, satte mig på bänken och somnade där istället. Nästa gång hon väckte mig blev jag tydligen arg på henne, och sen gick jag och sov i min egen säng! Synd att man inte kommer ihåg såna där saker, eller åtminstone får dem ispelade!

Tillägg: fast nu ser det bättre ut, men i morse snackade vi köttbulle!