Får väl blogga lite då

Ja, Det var ett tag sen senast känns det som, eller vad säger du Tove? P.g.a. ganska sjaskiga läsarsiffror så har jag inte orkat kladda ihop någonting, men det kanske är dags för ett nytt försök.

Jag kom just hem ifrån en filmkväll med grabbarna. Känns som att det är sjukt längesen jag faktiskt spenderade tid med alla på en gång. Faktiskt så illa att jag inte har träffat alla samtidigt någon gång sen jag uppdaterade den här bloggen senast. Varför blir det så egentligen? Man borde inte vara så upptagen med annat att man inte har tid till att spendera tid med sina vänner! som ni alla vet så är det höst nu, och hösten har man ju alltid helt uppbokad. Skillnaden det här året är att det inte längre är mina vänner som är inplanerade utan massa andra dumma saker som att måla fönster, få upp båten ur vattnet och inte minst skolan!

Jag tror faktiskt att det är sällan jag spenderar så här lite tid med mina vänner egentligen! Vanligtvis har man ju ändå alltid något på gång. Börjar man verkligen bli så gammal att andra saker måste hamna före? Hade väderprognosen inte varit dålig imorn hade jag t ex antagligen varit tvungen att hjälpa till med att få upp båten, men det går som tur inte!

Ett av mina största problem på sistone har varit att jag har varit dålig på att faktiskt ta mig tid till att ha kul. Skolan får inte bli allt. Men jag vill inte sumpa skolan ännu mer heller. Att hela tvåan gick åt fanders som en enda stor dyster period är inget som ska upprepas! Jag tror att jag måste bli bättre på att kombinera skola och ha kul. kanske framför allt bli bättre på att slappna av.

Bloggdags

Söndag kväll ännu en gång och snart dags att gå och förbereda sig för ännu en ny spännande arbetsvecka med nya spännande arbetsmöjligheter.. :) .... :( ....... :) Innan jag lägger mig tänkte jag för en gångs skull skriva något här. Eftersom hälften är ointressant och en annan del hemligstämplat så får jag dra den där tråkiga ramsan om vad som hänt i helgen istället!

Fredag har jag inget minne av. Jag tror att jag börjar bli gammal eller nåt. Lördag däremot.. då satt jag och pillade mig själv mellan tårna! Eller njae, kanske inte, men det jag gjorde istället är ungefär lika intressant, så vi lämnar lördag! Idag, söndag, har jag, W och en baksmälld Mårten hälsat på Adam och hjälpt honom att flytta in lite. Typ burit över möbler från Johns lägenhet till Adams. Sen knallade (eller blev skjutsade) jag och W hem till W och såg på scrubs sociala som vi är. Liten skitkul bonus var när W:s pappa började rensa ur sin garderob och sa att vi fick ta precis vad vi ville! Man gjorde faktiskt några fynd där! Mycket trevligt asså!

Näpp, nu blir det väl sova igen tror jag. Ha det finfint tills vi ses nästa gång