Batteriet är laddat

Nu har jag energi! Jag behöver hitta på något! Känner hur energin börjar flöda som rena niagarafallet (Likadant som min lilla näsa har flödat från lördag tills nu). Får försöka leva ur all energi på lördag då det blir dags för lite ledarkurs igen! sånt gillar man alltid! Andra ledarkursen på två veckor faktiskt.

Eftersom hela the holy gang aka Brothers with different mothers är 18 nu så finns det ganska stor chans till att det blir sticky nästa vecka också. väldigt gött faktiskt!

För övrigt så är nu julårsfesten i full gång, och den här planeringen har varit den roligaste hittils och med det vill jag mena att det antagligen blir den roligaste festen hittils. Det kommer bli mer struktur och ännu roligare arrangemang. Hoppas vi ses där helt enkelt!

Eftersom intressesmurfarna nu blivit gula av upphettsning så ska jag nu hitta på något annat!

Ses när vi ses!

Inget internet.

Tjenare!

Kort meddelande bara. Jag har inget internet fram till den 14:e November, så jag nås bara på mobil. Om någon har tråkigt så slå gärna en signal! Jag är lite( plus jättemycke) uttråkad liksom!

Annarsa då? Jorå, vart ett skönt lov! stort LAN med boysen, så inte klagar man! W har en grymt fin sommarstuga, för att inte tala om läget. Det fick mig att börja tänka lite... Jag har kommit fram till att det är precis något i den stilen jag vill uppnå! En sommarstuga uppe i typ orust eller tjörn.. jag trivs på något vis! sån där mysko känsla som inte går att förklara men bara finns där!

Efter det fick jag ännu en sån där oförklarlig känsla som handlade mer om min egen och mina vänners framtid. Vad kommer hända med oss? Hur kommer våra familjer se ut? Kommer vi hålla kontakten?? Om man tittar man på mina föräldrar och deras kompisar så verkar de ju a hållt ihop bra! Jag hoppas att jag kommer åstadkomma samma sak.