Bjärp

Det är nu som verkligen ALLT börjar! Ikväll dilerium, imorn Förträff för Skottland. Nästa helg: Skottland! Kommer bli Awesome! Helgen efter det är det kämpaleken i varberg som min kår arrangerar det här året. Har en känsla av att den kan bli minst lika bra faktiskt! Alla är väldigt taggade.

Helgen efter det är EB-återträffen! Sjukt roligt det också. Mycket kul folk som man inte har sett på ett tag nu! haha, Tove, du är ju den enda som läser det här nu när Ida stack till Ecuador, så du får hemskt gärna planera in den här återträffen i almanackan och vara såna där hjälpperson där! Vi behöver matnissar! Både Sandra och Mårten är på:P Hur som helst, återträffen blir riktigt najs, och känner jag mitt EB folk rätt så kommer vi se på Grotesco!

Sen den där helgen efter dte som jag inte riktigt är säker på än, men som kan innebära motsvarande seniorträffen borta i Eskilstuna med lite kul folk som man känner så smått numera!

Hmm, mycket på en gång! Saknas bara det där med jobb så är precis allt fulländat, men jag har en sån där bitande känsla av att en kallning till intervju kommer dyka upp när som helst sen rekryteringsmässan i förrgår.

Hmm, japp, det här blev lite uppdateringar av det som står på planket just nu. Bjärp

Någon tanke i brist på bättre

Man märker att man börjar bli äldre. Man blir trött på kvällen, och minnet blir bara sämre och sämre. Haha, nu låter man som en gammal gubbe, men riktigt så illa är det inte Hehe, men riktigt illa var det i torsdags. Jag, Fryke och Gurra fick för oss att dra till Sticky, och sjutton vad små alla har blivit! Man blir ju typ skraj när man ser alla som ser ut som småungar. Kan klyftan mellan 89 och 90 vara så stor?

Eftersom det var i stort sett folktomt och ändå mest fullt med småbarn (bortsett ifrån att man träffade Mats, trevligt trevligt) stack vi därifrån och tänkte kolla upp Toves pubrunda som tydligen startade på Chalmers. Vi skulle tydligen ta oss till Chalmers tvärgata och sen hubben och sen Nox. Det är inte den mest effektiva beskrivningen till någon som inte har varit där innan och dessutom är småfull efter en sjukt billig runda på sticky. Vi gick för att kolla upp det ändå tills vi mötte massa sjuka saker som stod och pratade om saker som man inte vill förstå...

Vi sket i det hela, köpte chips och stack till Fryke istället. Det verkade typ lättare så! Men vi hade roligt ändå serru! Sånt där folk man inte träffar varje dag annars. Sånt där folk som man umgicks med på högstadiet och i viss mån gymnasiet. Som sagt, man blir äldre och tiden går sjukt fort!


En blogg har nio liv?

I såna fall är den här inne på sitt fjärde. Tänkte göra ett försök att återuppliva den här historien en gång till.

Så, dagens tema blir om det där man gjorde inatt. Dvs drömma, ni som trodde något annat, skämmes!
Inatt drömde jag något knepigt! I lördags var jag, Jocke och Mårten på ica för att köpa kakor mm. När vi(Jocke) skulle betala så kom vi(Jocke) fram till att vi(ja, ni fattar) insåg att en krona saknades. Jocke kollar på mig och Mårten och frågar ifall vi har någon, men arbetslösa som ni är vettu.... Så långt stämde allt överens med både drömmen och vad som verkligen hände! Vad som bara hände i drömmen var att vi faktiskt inte hittade den där extra kronan som behövdes, men att jag på något vänster får för mig att fråga (den för övrigt grymt söta) expediten ifall hon kan bjuda oss på kronan om vi sjunger en sång för henne. Visst, det går bra, sa hon, vad vill ni sjunga då? Jag tittar henne i ögonen och gör det enda rätta, dvs sjunger Are you lonesome tonight med Elvis Presley. Mårten och Jocke viker sig av skratt och Expediten gör likadant... Men jag fick hennes telefonnummer faktiskt :P

Det här måste vara ett tecken asså! Jag ska sjunga Are you lonesome tonight! Skjut mig någon :P