Student & Skottland

Studenten avklarad. Känns minst sagt skönt. Studenten och allt som hör där til (Bada i poseidon, åka flak, hem till släkten studentfesten) var grymt kul. Vad mer ska man säga liksom? Fattar mig kort om allt idag eftersom jag har mycket som ska göras.

Åker till Skottland imorn och kommer inte att komma hem förrän den 7:e Juli. P:s födelsedag för övrigt! Man inser att allt är dyrare än vad man tror. att köpa utrustning för studentpengarna igår kostade ca 2000:- och det saknas fortfarande lite smådetaljer. Känns oerhört glamoröst att köpa saker som strumpor för sina studentpengar.

Aja, auf wiedersehen!

//Rickard

Allt och inget, skrivet fel tid på dygnet

Klockan är 7:50 och jag har dessutom redan varit uppe i 1½ timme. Varför gör jag det här på ett lov!? Av en enda anledning faktiskt. att morsan ville vara första kunden på första rea dagen på K-rauta. Men vi har i alla fall fixat utomhusmöbler nu, så det känns rätt så bra ändå. Tror att det blir en skön student.

Även om man är ledig fram till studenten så har man extremt mycket för sig faktiskt. Idag är det göteborgsmötet där jag och W sitter som ombud för kåren tillsammans med Johanna så därför ska vi leka duktiga där några timmar. tror dock att det kan vara ganska skoj ändå! Efter passar man på att åka hem till Mårten och gratulera honom på studenten( Alla vet att innebörden av det är äta god mat). Det är synd egentligen för det finns fler folk man skulle vilja åka och gratta idag men tiden och pengarna räcker inte riktigt till. Hade velat åka både till Alingsås och Herrljunga... Men men, som sagt så har jag inte riktigt förutsättningarna för det. I slutet av förra veckan var det snack i klassen om typ grillning någonstans i göteborg. Får se hur det blir med den saken eller om det blir något spontant.

Något riktigt gött är i alla fall att det verkar som arr de andra åker till landet imorn och kommer hem på söndag. Blir nog ganska lugnt och skönt att ha huset för sig själv ett tag. Det är nästan så att jag funderar på att grilla imorn!

Japp, det här blev verkligen ett inlägg om verkligen allt och inget. Snudd på totalt meningslöst egentligen! Om det här inlägget skulle vara det första utomjordingarna skulle se när de undersöker oss hade de nog inte haft så höga tankar om oss. Njae, nu får jag nästan gå och lägga mig igen, för att hedra W som fortfarande måste gå upp vid den här tiden, muahahahah......HAHAHAHHAHAH...HAHAHHA...HAH..HAHA.. f*n vad trött jag är

Bio någon?

Tjena Gôttfôlk!

Allt väl? Här kan man nog knappt klaga i alla fall! Alla jobbiga "måsten" verkar faktiskt vara borta! kan knappt förstå det själv! Saker och ting börjar äntligen flyta ihop igen.

Nu när man äntligen har riktig fritid så känner man ju att man vill hitta på saker. Jag själv råkar vara väldigt sugen just på att gå och se någon film på bio eller något i den stilen. Helst skulle man nog vilja se den nya Indiana Jöns (Så han heter i vår familj). Meningen med det här inlägget var väl mest egentligen för att få veta om det är någon annan som tänker i liknande banor? Alltså om det är någon annan som vill se den och kanske hänga på? Är ledig i stort sett hela tiden de närmsta dagarna känns det som!

[Edit]: tänkte avsluta med ett litet visdomsord som jag själv kom på idag.
Stek ALDRIG bacon utan tröja!

Ont som fanken gör det! Man dansar samtidigt som man steker