Nostalgi

Idag fick jag en sån där stor nostalgikick! Det var lite kul faktiskt. Skulle tvätta kläder förut. Kille som jag är så gjort jag nybörjartabben att slänga in alla mina byxor i samma tvätt(Vilket resulterade i att jag fick använda långkalsnonger och Jiingii badbyxorna istället. såg nog lite udda ut). Typ en timme senare kommer mor min hem och vill att jag ska följa med och handla. För att kunna göra det så bör jag ju då byta byxor, så jag tar min scoutbyxor. På väg ut så känner jag lite i fickorna och hittar något litet,  mjukt och faktiskt väldigt äckligt! Det vi pratar om är öronpropparna som jag hade under Metallicakonserten i sommras! Vidrigt att man ens petade på dem igen, men vilka minnen man fick ändå! Känns nästan som  att det var igår man köade i sex timmar, för att sedan vänta två timmar framför scenen, för att sedan vara med om något av det ballaste någonsin! Kan nästan känna spaghettiarmarna, avsaknaden av röst och hörs och sedan första steget därifrån då man kände hur benen plötsligt började svika mig. Det var tider det!

På tal om något annat så måste jag vara helt sjukt bäst på att övertala folk! Idag lyckades jag övertyga min mamma att jag ska få hennes nyare mobil och att hon ska börja använda sin gamla igen! Min är nämligen nästan trasig nu. Det sjuka är att det till och med gick smidigt och att hon till och med tyckte att dte var en smart idé när jag hade pratat klart!


"#¤%&/!!

Här skulle egentligen vara ett jättebra inlägg, men eftersom det försvann när jag skulle trycka på publicera-knappen så får det bli senare.

Den här sidan är ganska kass rent tekniskt faktiskt!

Allt och inget

"(...) och julen vara än till påsken (..)". Ironiskt att snön kommer nu då. Det är helt vitt ute nu! Tror faktiskt att skranan kommer fram imorn! Passar bra eftersom jag tror att alla ifrån K-red är hemma då. Får nog skotta lite coskå(Bara för att jag  lyckades stavade "också" så fel så tänker jag nog låta det stå kvar)!

Jag måste inhandla nya kläder. Får åka in till stan någon dag och fixa det. Dock så är jag fruktansvärt kass på att bestämma mig för vilka kläder som är bäst och att veta var man ska leta osv osv. U name it! Jag är kille liksom. Om det är någon som känner att han/hon har för mycket fritid någon dag här i veckan och skulle vilja spendera lite tid i stan och agera smakråd så hade jag varit otroligt glad!

Annars är läget fint. Min förkylning är så gott som över. Haft lite missöden med projektet, men jag tror jag vet hur jag ska lösa det nu.

Vi hörs nästa gång vi hörs Gôttfôlk!

Lappmjäll

Nu är det så mycket snö att man snart kommer se pensionärerna åka längdskidor på åkern igen. Knepigt det här vädret! Det har gått från bästa vädret på hela året till vad medierna kallar för "snökaos". Fast snökaos är väl i för sig ett väldigt töntigt utryck för det vi har här! Skulle man fråga någon i Umeå vad ett snökaos är så skulle han väl börja prata om meter och hårda vindar så att all snön bildar stora högar på flera meter. Här hemma pratar vi en decimeter och media får det att låta som om vi har det jobbigt.

Med lappmjäll kommer ju också förkylningar, och det är precis en sådan jag har lyckats plocka på mig. Fast jag planerar att den ska vara borta imorn när jag vaknar. Får se hur den planen fungerar i praktiken. aja, det löser sig! Nu när man har lov kan man inte gå runt och vara förkyld.

Jag och P var i Mediamarkt igår! Det stället är verkligen sjukt stort! Film, musik och spelavdelningen kändes ungefär lika stort som OnOff här i kållered! Där har vi ett ställe man kommer se mig oftare! Längtar redan tillbaks till det stället.

Efter det fick det blir hem till mig och isolera oss på mitt rum och spela lite spel av olika slag. Inte så ofta man hinner sånt längre, så man får ju ta vara på möjligheterna!


Lov

Imorn börjar det igen. Kommer nog bli ganska skönt. Även om jag nog egentligen hade velat ha lovet någon gång i april isdället när man har som mest att göra. Egentligen känns det här inte som ett lov faktist. Kommer att bli tvungen att plugga nästan alla dagarna ändå om jag ska hinna med allt. Fattar inte varför lärarna måste lägga alla saker direkt efter lovet?? Jag har mer att göra veckan efter lovet än vad jag har haft att göra de två senaste veckorna... sjukt är det! Men men, det löser sig!

Och man kommer nog hinna med en hel del kul på lovet också! Eftersom jag knappt kan påverka det nu så finns det heller ingen mening med att jag deppar över det nu, utan det får ha sin tid senare. Prio nu är matteprov imorn, men det kommer gå fint! komplexa tal har varit ganska snälla mot mig än så länge faktiskt! Ärligt talat känns det som om man håller på med MaB igen.

Jag är rik!! För en liten gång skull har jag t.o.m. lite pengar! Födelsedag spelar in en del där, men även en extra liten bonus! Ska ju på Iron Maiden i sommar och eftersom mor min lagt ut så var jag skyldig henne 1000:- I förrgår skulle jag betala tillbaka, men icke sa nicke! Det hade jag tydligen redan gjort en annan gång! Jag älskar såna överaskningar!

För att fira det och "lovet" så tänkte jag och P sticka iväg till Mediamarkt(billiga, men de ska tydligen vara ett riktigt svinigt företag i tyskland) och skaffa något kul litet Wii-spel och sen kommer vi väl gräva ner oss på mitt rum ett tag, långt borta från allt vad verklighet heter!

För övrigt är jag förkyld och kan inte säga T

Nya tag

Tjena igen då!

Var väl inte igår jag uppdaterade den här bloggen, men jag har blivit lite inspirerad till att ta nya tag.

Det här inlägget tänker jag nog inte tillägna det som hänt på sistone, utan istället det som kommer att hända. Nu är poängen att jag inte vet vad som kommer att hända och jag tänkte att vem som nu läser den här bloggen skulle kunna få hjälpa mig lite.

Jag pratar förståss om lovet! Vad ska jag hitta på? Jag är i stort sett ouppbokad bortsett från den andra fredagen och lördagen. Så nu undrar jag vad jag ska hitta på resten av min fria tid så att det inte slutar som det ofta gör. dvs att alla åker bort på olika saker medans jag är kvar hemma och läser en bok. Typ om ni har något på gång eller helt enkelt vill ha något på gång, så är det bara att "boka" min tid, så är jag nog på direkt faktiskt!

Öppen för alla seriösa förslag kan man säga! Annars får man väl helt enkelt ta till med lite initiativ och organisera ihop något själv. Scoutarrangemang eller kanske bara någon filmnatta eller något i den stilen. Allt är ju bra egentligen. Det blir vad man gör det till.

Sedan är det ju alltid kul att få träffa lite kul folk också! Lämna gärna något litet meddelande om ni har något förslag, och om annars lite välvillighet eller bara för den sociala faktorns skull?

Ha det bra! // Rickard