Adam Green

Jag har blivit smått besatt asså. Adam Green är en snubbe som gör låtar. Ganska fina melodier faktiskt. Ganska trallvänliga och sådär. Det är dock inte det jag gillar med honom! Hans texter är helt wunderbara! Antingen är de ganska sammanhängande med vissa små sjuka inslag som inte hänger ihop någonstans eller så är de helt osammanhängande rakt igenom! Man lyssnar och bara tar till sig små godbitar ur de där textrena hela tiden!

Favoritlåtarna får nog bli Jessica (Simpson) som handlar om Jessica Simpson. Väldigt värd att lyssna på faktiskt. Djup text där asså. Låt nummer två är I wanna die, som är lite mindre sammanhängande men sjukt kul!

Något som man bör veta om Adam Green när man lyssnar på honom är nog att han är nog ganska så påverkad av ganska mycket olika konstiga grejer. Det märks ju ganska så tydligt i texterna. Det sköna är att de som har mixat ihop allt har gjort så grymt bra jobb med instrument och bakgrundsmusik så att det blir nästan ironi på ironin. det är en helhet som måste upplevas. Adam Green var också något som spelades extremt mycket under själva projektveckan!

Kommentarer
Postat av: Tove

Men han slår inte Håkan Hellström ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback