Någon tanke i brist på bättre

Man märker att man börjar bli äldre. Man blir trött på kvällen, och minnet blir bara sämre och sämre. Haha, nu låter man som en gammal gubbe, men riktigt så illa är det inte Hehe, men riktigt illa var det i torsdags. Jag, Fryke och Gurra fick för oss att dra till Sticky, och sjutton vad små alla har blivit! Man blir ju typ skraj när man ser alla som ser ut som småungar. Kan klyftan mellan 89 och 90 vara så stor?

Eftersom det var i stort sett folktomt och ändå mest fullt med småbarn (bortsett ifrån att man träffade Mats, trevligt trevligt) stack vi därifrån och tänkte kolla upp Toves pubrunda som tydligen startade på Chalmers. Vi skulle tydligen ta oss till Chalmers tvärgata och sen hubben och sen Nox. Det är inte den mest effektiva beskrivningen till någon som inte har varit där innan och dessutom är småfull efter en sjukt billig runda på sticky. Vi gick för att kolla upp det ändå tills vi mötte massa sjuka saker som stod och pratade om saker som man inte vill förstå...

Vi sket i det hela, köpte chips och stack till Fryke istället. Det verkade typ lättare så! Men vi hade roligt ändå serru! Sånt där folk man inte träffar varje dag annars. Sånt där folk som man umgicks med på högstadiet och i viss mån gymnasiet. Som sagt, man blir äldre och tiden går sjukt fort!


Kommentarer
Postat av: Tove

I'm sorry.

Jag kunde verkligen inte gå ifrån när ni ringde. Hade hoppats att ni skulle fråga nån av alla tusen som var där vart någon av pubarna låg. Traffade förövrigt David och Jocke nere i Nox! Och ja, även Mats, hörde att det var han som infomerat er om pubrundan hehe ;)



Men chips är inte helt fel det heller, har en påse liggandes i köket till ikväll ;)

Postat av: ida

Pubrunda på torsdagar känns för mig ganska konstigt men fått reda på av chalmerskompisar att det visst är tradition... haha småbarn ja du några av dem är säkert ett helt år yngre än dig. /Ida

2008-09-06 @ 18:19:18
URL: http://idadawidson.blogg.se/
Postat av: Tove

Haha, ja som att spela guitar hero och så...



Ja,jag har faktiskt set tlite av grotesco och i like it. Much.

2008-09-10 @ 22:31:40
URL: http://totto.blogg.se/
Postat av: Tove

Rickard, jag väntar på en uppdatering nu...

2008-09-20 @ 10:20:28
URL: http://totto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback